Proces

Naast goede opvang is het vinden van kinderopvang in de buurt van waar je woont of werkt, prettig in verband met de logistiek van het brengen en halen. Opvang in de buurt van je huis kan bovendien fijn zijn omdat de kinderen vriendjes in de buurt zullen krijgen. Het leukste kinderdagverblijf van Amsterdam vind u in de Van Rensselaerstraat 12-14.

Een kind vroegtijdig inschrijven voor een plaats in het kinderdagverblijf vergroot de kans dat De Boefjes – Baarsjes kan voorzien in de vraag van de ouders. Inschrijven voor het kinderdagverblijf is mogelijk vanaf het moment dat u weet dat u in blijde verwachting bent. Via het online formulier kunt u zich aanmelden. Binnen enkele dagen ontvangt u een email ter bevestiging dat u staat ingeschreven.

Dit betekend echter geen garantie voor een evt. plaatsing. Plaatsing geschiedt in principe op volgorde van inschrijving. Er wordt voorrang verleend als het gaat om plaatsing van een broertje/zusje van een reeds geplaatst kind. Tevens kijken we eerst of we de vrijgekomen plek intern kunnen opvullen. Het kan voorkomen dat een ouder een verzoek bij ons heeft neerlegt voor een wijziging in de bestaande opvangdagen van een reeds geplaatst kind.

Als volgt:
Stap 1: We nodigen u uit voor een rondleiding en kennismaking.
Stap 2: We nemen contact op en leggen de beschikbare dagen voor door middel van een aanbod.
Stap 3: U krijgt 10 werkdagen de tijd om een beslissing te nemen.

Nadat u akkoord bent gegaan met de plaatsing zetten we het administratieve gedeelte in zijn werking. Er wordt een overeenkomst ondertekend. Vanaf dit punt is de plaatsing een feit.

Als laatste maken we een eerste wenafspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We leiden je graag rond! Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Plan een bezichtiging